keskiviikko 6. elokuuta 2014

Uutta ♥ Benefit Go TropiCORAL

Moikka!♥
Pääsin pari viikkoa sitten Sephoraan ja ostin sieltä ensimmäiset Benefitin tuotteeni, joista toisen esittelen tänään.

Mukaani tarttui Benefitin Go TropiCORAL Lip & Cheek Kit. Samaiselta merkiltä löytyy kaksi muutakin Lip & Cheek Kitiä, Sugarlicious ja Feelin' Dandy, jotka olivat myös saatavilla Biblioteksgatanin Sephorassa, mutta päätöksen ratkaisi lopulta poskipuna ja se koralli.Paletin ulkoasu on u-p-e-a! Ensinnäkin se on koralli (hehe) ja reunusta koristaa leopardikuvio. Kaksi mun lempisävyä/kuosiani samassa, joten eihän se sisältökään voi mennä ainakaan pahasti pieleen!


Ja no, eihän se mennyt.


Ensimmäinen tuote on todella kehittu must-tuote Benefitiltä, eli High Beam, vaaleanpunasävyinen, nestemäinen korostustuote.


Tuote on pakattu "kynsilakkamaiseen" pikkupulloon jossa on mukana pienehkö sivellin, jolla tuote on helppo levittää poskipäille. Aine on pigmenttistä ja sitä tarvitaan vain hieman tuomaan kuultoa kasvoille. CORALista kuuluu ainakin Eikon suosikkeihin, joten päätin kokeilla sitä. Myöskin Temptalia on rankannut sen parhaimpien Benefit-tuotteiden joukkoon.


Poskipuna on nimensä mukaisesti kaunis korallin sävy ja siitä tuli välittömästi suosikki. Tykkään koostumuksesta, sävyä ei tule liikaa (ei siis poskipunaövereiden vaaraa) ja puna levittyy tasaisesti ja okei se koralli.


Setin kolmas tuote on Cha Cha Tint, mangon sävyinen huuli- ja poskituote. 


Tuote on pakattu samalla tavalla kuin High Beamkin, eli erikoisen kätevästi. Sävy on todella kaunis, hehkuva oranssi ja tämä tulee myös ehdottomasti käyttöön. Kaunis sävy erityisesti nude-lookiin.
Setin neljäs tuote, CORALista Ultra Plush-huulikiilto on myytävänä ainoastaan tässä setissä. Kiilto tuoksuu makealta ja on miellyttävän tuntuinen huulilla sekä todella pigmenttinen tuubikiilloksi.


Paketin hinta oli 280kr ja Sephoran omilla sivuilla sitä myydään hintaan $28.

xoxo Helmi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti