lauantai 30. elokuuta 2014

Videomeikki ♥ Koululaukun sisältöMoikka!♥
Mä olen nyt syksyn tullessa käyttänyt rohkeammin näyttävämpiä huulipunia kuten tummia violetteja, kirkkaita oransseja sekä syvänpunaisia. Yksi mun syksyn suosikeista on ollut tämä Lumenen Raspberry Miracle huulipuna sävy 09 In the Sun / Kesän odotus, joka tuli Tampereen miitin goodiebagista. Koostumus näissä Lumenen Raspberry-punissa on aivan loistava, ja aionkin käyttää näitä jatkossakin (omistan myös sävyn 10 Flower Meadow / Niityllä)!


Kirkkaiden huulien kaveriksi tein kevyen pohjan Lumenen mattaprimerilla ja Natural Code mattameikkivoiteella sekä Shiseidon irtopuuterilla. Silmissä Isadoran tummanvihreä kajalkynä sävyssä Loden Green.

xoxo Helmi

1 kommentti:

  1. Ihana meikkilookki ja noi sun pisamat on jotenkin tosi suloset! Mäkin oon innostunu käyttämään just kirkkaita ja hieman tummempia punia, useammat on itseasiassa mattaisia. Pidän erityisesti MaxFactorin huulipunakynästä sävyssä 15 Vibrant Pink joka tuli Tubeconista. Nyt kun löytäis vain hieman tummemman punan joka ei oo kuitenkaan ihan hirmuisen tumma, onko sulla jotain tummia punasuosikkeja?

    annikaamanda's -kanava

    VastaaPoista