perjantai 16. tammikuuta 2015

Swatch ♥ Rimmel Vinyl GlossTämän päiväisessä postauksessa esittelen yhden ehdottomista suosikkikiilloistani, eli Rimmelin Vinyl Gloss -kiillot. Multa näitä löytyy yhteensä kahdeksan kappaletta, joista seitsemän kuuluvat Suomessa pysyvästi myytäviin kiiltoihin ja yhtä näistä löytää lähinnä Tokmannien tai Minimanien alekoreista.Sävyjä minulta löytyy siis kahdeksan kappaletta: perusvaaleanpunainen Keep a Secret, nude Take a Chance, hotpinkki Pin Up, oranssi Fashion Icon, tummanglitterinen Starlet, joulunpunainen Red Ginger, pronssinen Born to Bling sekä keltainen Vip. Näistä Red Ginger on hankalimmin saatavilla.


110 Keep a Secret on ollut jo vuosia suosikkikiiltoni, ja tuubi onkin jo loppumaisillaan. Helppo, peruspinkkikiilto, joka pysyy huulilla hyvänä muutaman tunnin. Yksi ehdottomia lempparisävyjäni!


130 Take a Chance taas on todella hyvän nuden antava kiilto. Erityisesti sellaisten päivien kiilto, kun mikään "värillisempi" ei tunnu sopivalta. Kiillossa on mukana kultaista shimmeriä, joka tuo sävyyn kivaa twistiä.


190 Pin Up on sävyistä hurjin, kirkas mattapinkki. Käytössä erityiseti kirkkaampien huulien päivinä, sillä tuo sävyihin täyteläisyyttä sekä on pigmenttinen näin kevyeksi kiilloksi.


270 Fashion Icon on älyttömän kaunis kirkas oranssi, joka on käytössä erityisesti kesäisin kevyen koostumuksen ja nätin kulumisen ansiosta. Tässäkin kiillossa on mukana hieman kultaista shimmeriä.


530 Starlet on toisiksi vanhin näistä kiilloista, ja tällä sekä Rimmelin Lasting Finish -punalla Guest List tykkään luoda juhlaan sopivat huulet. Sävyä on hankala määritellä, punainen mutta kylmempi, ehkä liilaan taittava? Todella shimmerinen ja kestävä sävy kyseessä!


640 Red Ginger on mun ehdoton joulukiiltoni! Todella kaunis joulunpunainen sävy ja todella paljon shimmeriä! Tämän taisin löytää Cittarin alelaarista kahdella eurolla, mutta esimerkiksi Tokmanneista tätä sävyä kannattaa metsästää.


710 Born to Bling on ehdottomasti käytössä, kun haluan nudehuuliin hieman syvyyttä ja sävyä. Yksi eniten käytössä olevista sävyistä.


960 Vip on joukon oudokki, tuubissa keltainen mutta huulilla hyvinkin läpinäkyvä, kuitenkin aavistuksen keltaiseen taittava. Hyvin samantapainen Take a Chancen kanssa, tosin TC on paljon peittävämpi.

Oletko sä kokeillut Rimmelin kiiltoja?

xoxo Helmi

1 kommentti:

  1. Multa löytyy Fashion Icon ja Keep a Secret, tykkään molemmista kovasti. :)

    VastaaPoista