maanantai 30. maaliskuuta 2015

Uutta ♥ Hullarit kevät 2015

Viime viikolla kirkkaan keltaiset muovipussit valtasivat jälleen kaupunkien kadut joka keväseen tapaansa. Hullut Päivät on meikäläiselle sellainen käsite, että mitä kauempana pysyy, sen parempi. Tänä vuonna kuitenkin uskaltauduin väenpaljouteen noukkimaan muutaman tuotteen.


Perjantaina ensimmäisellä käynnillä lähdin hakemaan Beautyblenderiä, joka oli jo päässyt loppumaan. Suuntasin siis tutulle ja turvalliselle MAC'n pisteelle, josta ostin mukaani kaksi tuotetta; huultenrajauskynän sävyssä Vino sekä mattahuulipunan sävyssä Heroine.


Vino näyttää kynässä tummanruskealta, liki mustalta, mutta swatchatessa tulee näkyviin kaunis, burgundyn sävyinen rajaus. Tämä sopii hyvin kaikille niille lukemattomille murretun puniasen sävyille, joita löytyy laatikoista jos jokunenkin. Hintaa kynällä oli 15,50e. 


Toinen haalimani tuote oli MAC'n Heroine, jota olen jo useamman kertaa katsellut, aina pyörtäen oston ja edes kokeilun. Nyt kuitenkin se pääsi huulille asti ja täydellinenhän se oli. Sävy on tummanvaalea liila, jota Vino tummentaa hyvin. Hintaa punalla oli 20,50e.


Swatchit Heroinesta ja Vinosta.


Ja vielä huulilla tämä combo!


Sain MAC'ltä myös näytteen pigmentistä sävyssä Melon, joka on sävyltään oranssinpronssinen kultaisella glitterillä, i-h-a-n-a.


Itse Hulluilta Päiviltä kotiutin Lumenen värittömän kulmakarvageelin hintaan 6e sekä Lumenen matta-aurinkopuuterin sävyssä 1 Fresh Day / Päivän hehku hintaan 10,90e.


Kulmakarvageelissä on tasapaksu harja, jolla on helppo levittää tuote kulmakarvoihin. Kokeilin tätä jo, ja kulmat pysyvät ruodussa koko päivän. 
 


Toinen hankintani oli tämä kauniisti aaltokuvioinen aurinkopuuteri. Sävy on tarpeeksi vaalea, joten se sopii myös vaalealle iholleni vallan mainiosti!


Neutrogenan pumppupulloinen puhdistusgeeli oli myös ostoslistalla sen kolmen euron alennuksen vuoksi. En ostaisi 9,50 euroa maksavaa markettiputsaria ilman testaamista, mutta 6,50e sopi hyvin.


Toinen puhdistustuote oli tämä Lumenen kuoriva puhdistusgeeli, joka suuntaa suoraan suihkuun käytettäväksi. Tykkäsin normipuhdistusgeelistä, toivottavasti myös tästä! Hintaa geelillä oli 4,90e.


Lisäksi vielä tämä Nivean deodoranttituplapakkaus, joka kustansi ainoastaan neljä euroa. Olen kuullut tästä paljon hyvää, joten mielenkiinnolla kokeilen.

Hullujen Päivien haalintavideoon pääset tästä

Mitä sä hommasit Hulluilta Päiviltä?

xoxo Helmi

1 kommentti:

  1. Ostin Armanin Eye Tintin ja käsipesuainetta, joten ostokset oli vähintäänkin maltilliset. Nyt sitten kutittelee lompakossa se sieltä saatu 15 euron aleseteli. :D

    VastaaPoista