tiistai 5. toukokuuta 2015

Uutta ♥ Huhtikuun LivBox


Huhtikuun LivBox kolahti postilaatikkoon yllättävän nopeasti heti pääsiäispyhien jälkeen. Boksi oli tällä kertaa malliltaan tavallista leveämpi. Ensimmäinen tuote oli tämä Lumene LAB Hydrasmooth 24h Cream, silottava kosteusvoide. Näitä oli liikkellä kahta erilaista, saamani Light sekä tuhdimpi Rich. Tuote odottaa edelleen testausta, sillä yritän ensin saada aiempia purkkeja loppuun. 


Doven uusi Talc Soft deodorantti löytyi myös boksista. Pettymykseksi pitää todeta, ettei tuote ole lainkaan mieleeni. Tuoksu on ihan ok, mutta pitävyys ei ole kovin hyvä ja itselleni tärkein, eli se kuuluisa kuivumisaika on tuhottoman pitkä. Ei jatkoon.


Lisäksi kasa Rfsun tuotteita. Nämä odottavat myös laatikossaan mitä niille tekisin, mutta kun keksin, ilmoitan heti! :D


Essien minikokoinen Sugar Daddy löytyi myös. Kynsille asti tämä ei ole vielä ehtinyt, mutta kuleman mukaan hyvinkin säilytyksessä väriä muuntava lakka. Kiva ylläri, olisin tosin toivonu ttäysikokoista.


Iberon meikkisienet olivat yllätys, enkä ole varma tykkäänkö niistä vai en, meikkisieniä kun tulee harvoin käytettyä. Ihan kivat kuitenkin, boksin yleisilmeeseen nähden.

xoxo Helmi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti