sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Uutta ♥ Toukokuun LivBoxToukokuun LivBox kolahti postilaatikkoon perjantai-iltapäivällä. Suurin osa bloggaajista ja tubettajista oli saanut boksinsa jo torstaina ja nostan hattua sille, joka on pystynyt olemaan päivän spoilaantumatta, meikäläisellä se ei oikein onnistunut.Toukokuun boksin teemavärinä oli tällä kertaa kirkas oranssi.

Boksin sisältö näytti tältä. Erittäin hyvältä ja monipuoliselta sanoisinko.


Lumene Heleyttävä BB-vartalovoide
"BB-vartalotuote on suunniteltu korostamaan rusketusta ja parantamaan ihon sävyä kevyesti sävyttävällä, kosteuttavalla koostumuksella. Vartalovoide antaa iholle hetkessä luonnollisen päivettyneen hehkun samalla, kun tuotteen sisältämät hoitavat ainesosat kosteuttavat ihoa tehokkaasti."

Mua ei tunneta minään vartalovoiteitten suurkuluttajana, joten olen niillä rajoilla jääkö tämäkin sinne avaamattomien laatikkoon pölyttymään. Toisaalta tuote on hyvinkin mielenkiintoinen, en ole koskaan käyttänyt heleyttäviä tuotteita ja tälläiselle kalkkilaivan kapteenille ne tulevat varmasti tarpeeseen. Kokeillaan, katsotaan mihin tämä vie!

Tuote on täysikokoinen.


La Roche-Posay Eau Thermale -lähdevesi
"Rauhoittaa herkkää ihoa, joka on ärtynyt ulkoisista tekijöistä, kuten auringosta tai ihon pintakerroksen ohentavista käsittelyistä johtuen. Lähdeveden rauhoittavat ja antioksidanttiset vaikutukset perustuvat lähdeveden sisältämien mineraalien ja hivenaineiden yhdistelmään."

Ensivaikutelma oli kutakuinkin "Täh. Lähdevettä pullossa? Ai niinku Novelle?" Tämän pullon pitäisi kuitenkin sisältää myös mineraaleja ja hivenaineita. Tuote kuulostaa mielenkiintoiselta, säästelen sen käyttöä kuitenkin kuumaan kesään.

Tuote on näytekokoinen.


Naturel Nail Cover Stickers

"Koko kynnen peittävät upeat koristetarrat"

Noh. Aloitetaanko vaikka siitä, että joulukuun 2013 LivBoxissa tulleet kynsitarrat ovat edelleen käyttämättä. Mulla on jälleen lyhyiden kynsien kausi eikä tummansini-kelta-hopea-käärmekuosi-kynsitarrojen käyttö oikein houkuta näin kesän alla. Boksin floppi, lähtevät eteenpäin tai katoavat sinne kynsilaatikkoon edeltäjänsä tavoin.

Tuote on täysikokoinen.


Max Factor Colour Elixir Giant Pen Stick
"Rohkea huuliväri, tarkkarajaus. Uskaliaat värit, jotka vangistevat katseen. Muotoillun kärjen avulla saat rajattua ja väritettyä huulesi helposti ja nopeasti."

Etukäteen oli paljastettua, että boksista löytyisi Glitz&Glam-blogia kirjoittavan Minnan suosikkituote, joka paljastui Max Factorin huulikynäksi. Kynämalliset huulimeikkituotteet ovat olleet suosikkejani jo pidemmän aikaan, joten olin ninnoissani tästä, kiitos Minna! Sain sävy 30 Designer Blossom, joka on hieman kiiltävä, punapinkki sävy. Kynä ei ole superpigmenttinen vaan tuote jää huulilla hieman kuultavaksi, josta itseasiassa tykkään. Kiva omistaa kirkkaampi huulituote, jonka levityksessä ei tarvitse olla niin tarkka! Kynän mukana boksista löytyi Max Factorin kaksiteräinen terotin josta iso plussa!

Tuote on täysikokoinen.


Dove Deeply Nourishing -suihkusaippua

"Doven suihkusaippua lanseerataan uudelleen uudella koostumuksella. Uusi koostumus on vaahtoutuvampi mutta samalla myös hellävaraisempi iholle. Se saa ihon tuntumaan pehmeämmältä ja tasaisemmalta jo yhden suihkun jälkeen. Uusi ihana tuoksu"

Doven pieni suihkusaippua on vähän plääh, tosin onneksi emme saaneet sentään isoa purkkia. Tuote tulee varmasti käyttöön jossain kohtaa, mutta muuten kuulostaa hieman tylsältä. Viimeksiksin kun boksissa hehkutettiin uudesta tuoksusta. oli lopputuloksena hyttysmyrkyltä tuoksuva kuontalo.

Tuote on näytekokoinen.


Nivea Lip Butter Coconut
"NIVEAn kookokselta tuoksuva uutuushuulivoide on kuin kesä purkissa. Hoitavaa sheavoita sisältävä voide kosteuttaa kevätauringon kuivattamia huulia ja jättää niille kauniin hehkun"

Miksi ihmeessä boksiin on valittu kookoksen tuoksuinen huulirasva? Ehkä porukkaa jakavin tuoksu mitä tiedän. Nivean huulivoiteet ovat olleet suosikkejani, mutta tämä on edelleen paketissaan ja koitan keksiä mitä tälle teen. Luultavasti lähtee eteenpäin tuoksunsa vuoksi. Sääli, sillä tiedän että voide on hyvä.

Tuote on täysikokoinen.

Toukokuun boksi saa arvosanakseen 8½. Mielenkiintoisia tuotteita, mutta miinusta Dovesta, kynsitarroista sekä väärän tuoksuisesta huulirasvasta.

Tämä oli tältä erää viimeinen boksini. Minulla on toukokuun kestävä ostolakko käynnissä, joten en pysty tilaamaan ensi kuun boksia. Katsotaan uudestaan heinäkuussa!

LivBoxin UnBoxing-videoon tästä

Mitä sä olit mieltä kuun boksista?
Ihastuitko? 
Vihastutiko?

xoxo Helmi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti