torstai 7. toukokuuta 2015

Video ♥ Empties
Videoon tästäKaksi Garnierin isokokoista shampoopulloa kului loppuun alkuvuoden aikana. Garnierin shampoot ovat yleensä aina sopineet hiuksilleni, paitsi tällä kertaa käytössä ollut Nutri Repair. En vain pysty käyttämään 400ml kostetuttavaa shampoota ilman, että hiukset näyttäisivät jossain kohtaa ihan hirveältä. Strength & Shine taas oli turvallinen vaihtoehto. Jälkimmäistä saatan hommata jossain kohtaa lisää.


Catwalk by Tigi Headshot -hoitoaine löytyi viime huhtikuisen miitin goodie bagistä. Aivan ihana tuoksu ja koostumus, mutta avaamismekanismi oli vähintäänkin hämmentävä ja tuote vaikeaa saada ulos. Luultavasti en hommaa lisää korkean hintansa takia.


Kaksi Four Reasonsin pientä hiuspurnukkaa loppuivat myöskin. Hiuspuuteri on parasta kokeilemaani ja hiuslakkakin hipoo täydellisyyttä. Jossain kohtaa löytyy varmasti lisää varastoista.


Four Reasonsin hoitoaine oli kunnon ikuisuustuote ja sain sen vihdoin loppuun. Liian iso purkki liian tehotonta tavaraa, en tule hommaamaan lisää.


Kahden ensimmäisen tuotteen kohdalla en nähnyt minkäänlaisa vaikutuksia. Schwarzkopf taas oli erittäin positiivinen yllätys. Tosin en tätäkään hommaa lisää, sillä isot purkit kosteuttavaa shampoota eivät sovi hiuksilleni.


The Body Shopin suihkugeelit ovat ehdottomia lemppareitani, joita niitä löytyy kaapeista jatkossakin. Glazed Apple oli aivan ihana, Pink Grapefruit alkoi hieman tökkimään loppuvaiheessa.

I Love Cosmeticsin suihkugeelejä kokeilin ensi kertaa hyvin tuloksin. Tuoksut olivat todella raikkaita ja varmasti hommaan näitä lisää jatkossakin.

TBS tekee myös hyviä kuorintoja, mutta ehkä hieman liian nopeasti kuluvia hintaansa nähden. Tarjouksesta ostan varmasti lisää, mutta muuten pitää alkaa metästämään uutta kuorintaa.


Lumenen puhditusgeeli oli myös mukava tuttavuus, puhdisti sopivasti ja tuotteessa oli kiva tuoksu. Seuraavaksi testiin lähtee jokin toinen, joten tämäkin jää jatkossa kaupan hyllylle.


Lumenen mattaprimer on ehdoton suosikkini ja sitä loppuikin jälleen yksi purkki. Myös Maybelline oli mukava tuote tarpeeksi vaalealla sävyllä.


Tämä Labello on luottohuulirasvani, sitä tulen jatkossakin hommaamaan.


xoxo Helmi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti