keskiviikko 16. syyskuuta 2015

Uutta ♥ Beauty Pop Up


Sain beautypopup.fi -verkkokaupalta muutamia tuotteita testiin, joista halusin kertoa myös teille!


Victoria's Secret body mist Passion Struck - Tuoksuna vanilijaorkidea sekä omena. Tuoksu on raikas ja makea, mutta ei kuitenkaan liian sokerihöttöinen. Jokapäiväinen uusi suosikkituoksu, joka on sitä paitsi ihanan sävyisessä pullossa ♥

Beautyblender Original - Meikkimunia löytyi ennestää kahta erilaista, musta pro sekä kaksi vihreää microminiä. Kuulin tästä pinkistä lähtevän väriä pestessä, joten pitäähän sitä itse kokeilla! Päätin omistaa tämän korostusväreille ja peiteaineille kun taas käytän mustaa meikkipohjiin ja varjostuksiin.

Beautyblender Blotterazzi - Uudelleen käytettävistä puuteri"papereista" ollaan kohistu koko kesä, joten päätin valita nämä testattavaksi. Käyttöön nämä eivät ole vielä ehtineet, mutta näistä kuullaan takuulla lisää!

Beautyblender the Detailers - Ihana kuusiosainen sivellinsetti! Nämä ovat sopivan pieniä matkasiveltimiksi ja lähtivät heti käyttöön. Ainakin toistaiseksi ovat olleet mahtavia!

Tweezerman Germanium - Tweezermanit ovat jokaisen kauneusbloggaajan perustuote, joten halusin kokeilla vielä näitäkin. Valitsin sävyn Germanium, joka on punakka oranssi, juuri mun värinen!


Mistä tuotteesta sä haluaisit kuulla lisää?

xoxo Helmi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti