sunnuntai 24. tammikuuta 2016

Uutta ♡ Lumene Bright Now 2016


IMG_2001

Lumenelta saapuu juuri näillä näppäimillä uusia Bright Now -sarjan ihanuuksia kauppojen hyllyille. Tuotteista löytyy ihoa heleyttäviä, ravitsevia ja silottavia ainesosia, jotka sopivat paitsi ikääntyvälle iholle, myös talvipakkasten kuivattamille kasvoille.

IMG_2017

Lumene Bright Now Vitamin C Hyaluronic Essence - heleyttävä & ravitseva hyaluronitiiviste oli etukäteen näistä kolmesta se itseäni eniten kiinnostava. Tuotetta käytetään pipetin kanssa seerumin tapaan; puhdistetuille kasvoille ennen päivä/yövoidetta. Seerumi lisätään näiden välissä. Tiivisteessä on Bright Now -sarjalle ominainen tuoksu, joka lienee peräisin tuotteissa käytetystä lakasta. Koostumukseltaan hyvin kevyt ja vesimäinen tiiviste imeytyy ihoon hyvin, jättäen aluksi hieman tahmean tuntuisen jäljen. Tahmeus häviää muutamassa minuutissa.

IMG_2020

Lumene Bright Now 360° Eye Treatment - 360° korjaava silmänympärysvoide on saanut nimensä sen soveltuvuudesta koko silmänympärysalueelle, mukaan lukien silmäluomille. Tuote on pakattu pumpulliseen tuubiin, joka on itselleni käytössä täysin uusi pakkausmuoto. Itselleni riittää hyvin puoli pumpullista tuotetta yhteensä molemmille silmänympäryksille. Voide on ohuehkoa ja imeytyy nopeasti kosteuttaen tehokkaasti.

IMG_2025

Lumene Bright Now Vitamin C Sleeping Cream - heleyttävä & ravitseva yövoide on joukkoa täydentävä, jopa naamiomaisen syväkosteuttava tuote. Koostumus on paksu ja täyteläinen, mutta hyvin nopeasti imeytyvä. Kasvot ovat pehmeät ja kosteutetun tuntuiset aamulla ja olenkin skipannut näin talvisin päivävoiteen kokonaan - tuote hoitaa ihoa yöllä tehokkaasti ja päivisinkin oma öljyinen iho ei pääse liiaksi kuivumaan vaan pysyy juuri hyvin aisoissa.

IMG_2027

Kokonaisuudessaan kolmikko on ollut päivittäisessä käytössä nyt muutaman viikon, ja olen ollut todella tyytyväinen! Tuotteet imeytyvät nopeasti, kosteuttavat pitkään ja erityisesti hyaluronitiiviste tuoksuu ihanan lakkaiselta ♡

IMG_2004

Mikä on sun talven ihonhoidon luottotuote?

xoxo Helmi

postauksen tuotteet saatu

1 kommentti:

  1. Kiva postaus! Seuraan sua youtubessa ja oot hyvä bloggaaja/tubettaja!

    VastaaPoista