Helmi

19. kesäkuuta 2017

Moikka!♡
Mä olen Helmi, 2000-syntynyt tuleva lukion tokaluokkalainen Pirkkalasta, aivan Tampereen vierestä ja sä olet juuri saapunut omaan kauneusblogiini, joka kantaa nimeä Coral Shadow. Muita harrastuksiani ovat teatteri sekä partio.


Inspiroidun kauniista kuvasta, luonnosta, uusista trendeistä, muiden kädenluomuksista ja siitä unohtuneesta huulipunasta.
Rakastan valkosuklaata, kylmää kaakaota, pastellinsävyjä, koralliriuttoja, ihania kommentteja, uusia ystäviä, pehmeitä asioita, vaaleanpunaista, hyviä hiuspäiviä, teatterintekoa, uimista, kirjoittamista, valojen säätöä, kuvaamista, meikkaamista, meikattavana oloa, muiden meikkaamista, penkkiurheilua, ihan oikeaakin urheilua, puolipitkähihaisia, luomivärejä, poskipunia, uusia kokoelmia, marjoja, energisia aamuja, iltalenkkejä, onnistumisia, Cafe Moccaa, hyviä hetkiä, makuupussissa nukkumista, kipinävuoroon heräämistä, auringon paistetta, jäälattea ja kahvia noin yleisestikin. 

Tutustuin ensimmäistä kertaa kauneusvideoihin vuonna 2010, ja siitä saakka olen tiiviisti seurannut sekä kauneusvlogeja, että -blogeja. Ensimmäistä blogikirjoitustani rustatessa vanhaan Helmi's-blogiini olin juuri aloittamassa ala-asteen viimeistä luokkaa ja tällä hetkellä odotan toisen lukiovuoteni alkua. Olen kehittynyt sekä kameran edessä, kirjoittajana että visuaalisesti. Webbikameravlogit ja kännykkäkuvat ovat vaihtuneet Canon EOS 600d -järkkäriin ja yksi peruste valkosille seinille oli niiden valon heijastavuus - täytyyhän kunnon kuvia blogiin saada! Kiinnitän paljon enemmän huomiota taustaani ja valotuksen tulee olla just eikä melkein. Kuitenkin sama vanha Helmi on ja pysyy. En ole blogi- tai vlogimestari, en osaa kirjoittaa kiinnostavimpia tekstejä, en osaa ottaa kauneimpia kuvia, en osaa meikata parhaiten.

Mutta, tämä onkin mun blogini.

xoxo Helmi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti