keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Uutta ♥ Syyskuun LivBox


LivBox suuntasi luokseni eilen tiistaina välikuukausien jälkeen entistä paksumpana.


Teemaväriksi oli valikoitunut violetti.

Itse boksi näytti tältä. Monipuolisesta vähän kaikkea, joksikaan ei taaskaan meikkituotteita.
Ensimmäinen tuote oli L'Orealin Skin Perfection Unifying Day Moisturiser. Mä en ole aiemmin käyttänyt päivävoiteita, mutta nyt kun ikähaarukka oli suhteellisen lähellä omaa ikää, ajattelin ottaa tämän käyttöön. Tuote on täysikokoinen.


Lumene lanseerasi juuri uuden ihonhoitosarjan, Clear It Up!'n. Mua on kiinnostanut testata näitä, joten tämä oli todella mieluinen tuote! Kyseessä on siis puhdistusgeeli rasvoittuvalle/sekaiholle, osa oli saanu tämän tilalla Lumenen vaahtoputsarin. Tuote on täysikokoinen.


Nivean Blueberry Blush-huulivoide on myöskin uutuustuote, jossa on aivan ihana tuoksu! Tämä tulee ehdottomasti käyttöön. Tuote on täysikokoinen.


Äidillä oli aina Elnettiä pienenpänä kaapissa, ja nyt mäkin sain oman pullon! Oikein kivan kokoinen matkustukseen (75ml) ja tässä tuotteessa on uudistettu tuoksu. Tuote on täysikokoinen.


Pidin Katy Perryn Killer Queen-tuoksusta ja samalla teemalla jatketaan, uutuustuoksun nimi on Royal Revolution. Tykkäsin raikkaasta tuoksusta kovasti, oikestaan enemmän kuin KQ'stä! Tuote on näytekokoinen.


Paketista löytyi myöskin tämä L'Occitanen matkakokoinen käsivoide. Omat käteni eivät tarvitse erillistä rasvausta, joten luultavasti lähtee eteenpäin. Kiinnostava tuote silti! Tuote on näytekokoinen.

Millainen boksi teillä oli tässä kuussa?

xoxo Helmi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti