torstai 26. maaliskuuta 2015

Arvio ♥ Zuii Color Corretive Primer, Foundation & Blush


Sain australialaisen luonnonkosmetiikkamerkki Zuiin maahantuojalta postia muutama viikko takaperin.


Yksi saamistani tuotteista oli Zuiin uutuus, Color Corrective Primer. Sävyjä julkaistiin kolme, liilan sävyinen Mauve, aprikoosinen Apricot sekä saamani vihreän sävyinen MintTuote on pakattu massiiviseen ja tukevan tuntuiseen pumppupulloon. Pumppu ei ole löysimmästä päästä, joten se ei päästä tuotetta helposti ulos itsestään ja yllätyksiltä on vältytty.Tuote on nimensä mukaisesti vihreän sävyistä, joten se sopii hyvin peittämään punoittavaa ihoa. Voide on myös todella paksua, joten se pysyy hyvin koossa muiden primereiden menettäessä muotonsa.Tuotteen paksuuden takia levittely kasvoille täytyy tehdä hieman huolellisemmin, sillä levittyvyys ei ole helpoimmasta päästä. Tuote jättää iholle vaalean sävyn peittäen tehokkaasti punaisuutta, mutta ilman meikkipuuteria/-voidetta en tätä käyttäisi.


CC-primerin kaveriksi sain tämän kehutun Powder Foundation -meikkipuuterin sävyssä Ivory, joka on toiseksi vaalein liki valkoisen Milkin jälkeen. Meikkipuuteri vaikutti alkuun lupaavalta, mutta paljastuikin liian tummaksi.


Meikkipuuteri on todella pigmenttistä ja peittävää tavaraa, joten väärä sävy harmitti ja paljon. Puuterin koostumus on pehmeä, ja se levittyy iholle helposti ja tasaisesti ja tekee ihosta luonnollisen näköisen hilliten hieman kiiltoa. 


Kolmas paketista löytynyt tuote oli tämä Flora Blush -poskipuna sävyssä Peach. Minulta löytyy jo aiemmin sävy Mango, johon olen täysin ihastunut.


Peach on erittäin pigmenttinen, tummahko shimmerinen poskipuna, joka näyttää upealta poskipäillä. Vahvan sävynsä takia ei ole ehkä kiireisen aamun "jotain äkkiä nopeasti"-poskipuna, mutta erityisesti juhliin se sopii täydellisesti!


Swatchit Peach-poskipunasta ja Ivory-meikkipuuterista.

Mikä on sun suosikkituotteesi Zuiilta?

Postauksen tuotteet saatuja

xoxo Helmi

1 kommentti: