tiistai 24. maaliskuuta 2015

Videotutorial ♥ Helppo & Simppeli Rippimeikki


Tänään vuorossa on ensimmäinen tutoriaalini sitten joulukuun. Itselläni on edessä rippikesä ja sen inspiroimana päätin luoda hyvin helpon ja yksinkertaisen kauniin rippijuhlaan sopivan meikin.
Meikkipohjaan käytin Lumene Natural Coden mattameikkivoidetta sävyssä 10 Vanilla ja CC-mattaprimeria*. Tummahkot silmänaluset peitin kevyesti Makeup Academyn Pro-Base -peiteainetriolla sävyssä Natural - Medium Rose* ja puuterina toimi tuttu ja turvallinen Rimmelin Stay Matte sävyssä 001 Transparent.


Kulmissa Viva la Divan Brow Bar (postaus täällä), ripsissä Max Factorin False Lash Effect waterproof mustana ja vesirajassa Lumenen Blueberry-kynä sävy 9.


Luomilla Tick-Tock Cosmeticsin Infinity-pohjustaja sävy Milkyway, MAC'n Blanc Type ja Maybellinen iki-vanha Expert Eyes -duo sävy 10 Cashmere Brown.


Kasvoilla korostamassa ja varjostamassa MAC'n Toledo-kokoelman Ombre Blush sävy Ripe Peach, Constance Carrollin Shimmer Glimmer Shimmering Powder sävy Nude Shimmer ja Rimmelin Natural Bronzer sävy 021 Sun Light.


Huulilla Baby Lips Dr. Rescue - huulirasvat Too Cool ja Just Peachy (postaus täällä) sekä Lumene Natural Coden huulipuna sävy 17 Rosy Dream.


Kasvoilla käytin Real Techniquesin Stippling- ja Expert Face -siveltimiä, Mariela Sarkiman The Sponge - meikkisientä, Ecotoolsin kabukia ja Tapered Blush -sivellintä, Iberon puuterisivellintä sekä We Care Iconin poskipunasivellintä.


Silmissä käytin Mariela Sarkiman suurta luomivärisivellintä, Eliten dual liner&brow -sivellintä* ja Iberon ripsentaivuttimia.

Videoon pääset tästä

*=tuote on saatu

xoxo Helmi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti