keskiviikko 9. syyskuuta 2015

Uutta ♥ Syyskuun LivBox


Heipähei!

Tämä kauneusbloggaaja on kärsinyt lievistä teknisistä ongelmista (objektiivi mäskänä) ja kirjoitusinnon vajauksesta. Tässä välissä on tullut myös hankittua uusi kone, Apple Macbook Pro, 13" Retina -näytöllä, jospa se kirjoittelukin alkaisi taas onnistua! Kesäkuun jälkeen ollaan päästy ripille, käyty Kuusamossa vaeltamassa, pyörimässä Tubeconissa ja istuttu koulun penkille (viimeinen peruskouluvuosi starttasi vajaa kuukausi takaperin)


Postilaatikkoon oli perjantaina tipahtanut syyskuun LivBox, jota pääsin heti tutkailemaan. Syyskuun boksi oli ns. 'bloggaajaboksi' jossa oli mukana yhdeksän eri bloggaaja ja omaan boksiini valikoitui heistä kuuden tuotteet.


Clarins Beauty Flash Balm - Clarinsin suorastaan legendaarinen pikakaunistaja. Olen tätä kerran kokeillut ja rakastuin. Lisäpurkki ei haittaa. Tuote on näytekokoinen.

Carmex Classic lip balm - Ihan eka, kuinka mones kerta tää on kun LivBoxista ilmestyy Carmexin huulirasva? Vastaus: kolmas, kaksi kertaa liikaa. Edellistäkin on jäljellä vaikka kuinka ja paljon, joten tämä lähtee kiertoon. Tuote on täysikokoinen.

Maria Nila Luminous Colour Masque - En ole koskaan kokenut hiusnaamioiden tekevän hiuksilleni yhtään mitään, mutta on tää nyt sen verran nätti purkki, että tätä on pakko kokeilla! Tuote on täysikokoinen.

Trind Nail Repair Natural - Mun jos kenen kynnet kaipaa pientä vahvistusta. Ehdottomasti kokeilen! Tuote on näytekokoinen.

Lumene Blueberry Eyebrow Shaping Wax - En tiedä oliko näitä jaossa eri sävyjä, mutta minä sain vaaleimman, eli kolmossävyn (actually, boksi tilattiin äidin pisteillä) joka minulta jo löytyy. Tosin rakastan tätä, joten eipä tästä haittakaan ole. Tuote on täysikokoinen.

Dermalogica Multivitamin Power Firm - Dermalogican ylimininäytekokoinen (5ml) silmänympärysvoide. Eipä oikein innosta, lähtenee eteenpäin. Tuote on näytekokoinen.

 Mitä mieltä sä olit tän kuun boksista?

xoxo Helmi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti